In Stiri & Media

Temper design ambalaj cutie bijuteriiDiana Vasile are 24 ani, o cariera in IT, si a facut din pasiunea pentru creatia de bijuterii contemporane un brand nou in peisajul romanesc.
TEMPER este un brand premium de bijuterii unicat al artistei Diana Vasile.
TEMPER- se va lansa pe 15 noiembrie la orele 11:00 la Galeria Galateca-Str C.A. Rosetti nr 2-4, Bucuresti cu ocazia expozitiei Assamblage.

TENPER- un brand noncoformist si inovativ

TEMPER se adreseaza oamenilor care vad in frumos o entitate unica dincolo de simetrie, de pretiozitate si de contextul clasic al bijuteriei.  Bijuteriile create sub acest brand surprind prin unicitatea formelor si incurajeaza dorinta a ne exprima deschis.

TEMPER este un brand creat pentru oameni greu de etichetat si care inteleg si apreciaza bijuteria ca o mica opera de arta purtabila, ceea ce si este.  Aceste bijuterii atrag prin forma lor indrazneata si nespecifica persoane care stiu exact ceea ce isi doresc, unice, ca si formele specifice TEMPER.

Piesele nu urmaresc cu tot dinadinsul sa fie frumoase, dar reusesc sa fie uimitoare si dincolo de orice explicatie simplista a unei acceptiuni comune.

TEMPER – foloseste argint, aur, materiale pretioase si originale.

Colectia de lansare a brandului TEMPER contine inele de argint supradimensionate, bratari si coliere. Materialele de lucru sunt unic imbinate, fiecare scotand in evidenta unicitatea celuilalt.

Bijuteriile sunt creatie unicat, TEMPER este un brand al creatiei artistice si al exprimarii puternice a eului personal, usor recognoscibil prin semnatura personala si prin formele greu de descris prin cuvinte dar iremediabil de frumoase.

Despre creatoarea DIANA VASILE si antreprenoriat

Diana Vasile este un artist tinar, cu o gandire exceptional de realista si matura, alegand sa se promoveze print-un brand creat anume pentru produsele sale.  Avand la baza o formatie reala si activand cu succes in IT,  Diana a gasit in propria exprimare artistica o cale de a transmite valoare si originalitate.  Pentru creatia brandului TEMPER, Diana s-a adresat unei agentii de branding care a ajutat-o sa transpuna in limbajul clientilor mesajul sau artistic. Proiectul a inclus, naming, identitate vizuala si design de ambalaj.

Despre expoztitia Assamblage – 15-16 Noiembrie, orele 11:00-20:00

Expozitia bianuala a absolventilor Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana. Ne intalnim cu 24 designeri care au pregatit piese speciale pentru expozitie si care isi vor prezenta ultimele colectii. Sambata seara, incepand cu ora 17.00, ne pregatim de o receptie speciala – Domnul de Roua ne va intampina cu o degustare rafinata de vin iar cei de la Espresso Time vor veni cu o multitudine de sortimente de cafea.  Într-o perioada mai plină de contrarii ca niciodată, o întrebare se ridică spre a fi discutată – Mai există tabuu-ri în societatea contemporană?  Bijuteriile realizate de designeri incită la redescoperirea sau analiza unor elemente sacre, interzise, ascunse, a unor superstiții și stereotipuri culturale, ritualuri, practici și credințe sociale. Obiecte își părăsesc simplul rol estetic sau decorativ și devin argumente vizuale.

Eveniment organizat de: Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana in colaborare cu Galeria Galateca Sponsori: Domnul de Roua, Espresso Time Parteneri strategici: Revista Tabu Parteneri media: Revista Zeppelin, Modernism.ro, Dizainăr, Designist.ro, Igloo, Feeder.ro, Sub25, B365.ro,  Fashion and Beauty, Big City Life, Artwe, Senso TV.