Servicii branding

Branding

 • Audit de piata, analiza de marketing,
 • Strategie de brand : misiune, viziune, valori, pozitionare.
 • Naming & ton of voice.
 • Rebranding.

Publicitate online

Am contribuit prin servicii branding la constructia si evolutia brandurilor:

logo DIPET
vod
slogo SPECIAL website
sigla transavia site
logo GREEN FUTURE
hale

Ce inseamna sa lucrezi cu noi?

 • NEW ELITE work is excellent and this guys are really professionals ! We had a perfect match since we found the name of the brand and to the packaging phase. Part of their design for hosehold products is "exported" on Israel market

  Itzik Mizrachi

  CEO MEITAV Europa

 • Am avut incredere sa colaborez cu NEW ELITE de la bun inceput si mi-au confirmat acest sentiment pe tot parcursul proiectului de la naming pina la identitatea vizuala. Brandul Temper a pornit de la un hobby artistic dar produsele sale sunt apreciate din ce in ce mai mult, si este si meritul echipei de la New Elite.

  Diana Vasile

  Proprietar Temper

 • NEW ELITE se ridica la inaltimea consultantilor englezi cu care am mai colaborat in proiectele de comunicare de brand. Totul a fost excelent planificat si impecabil realizat, platforma de comunicare a functionat perfect la nivelul operatiunilor de retail.

  Ana Maria Odagiu

  Sales project manager Vodafone

Atrage clienti noi!

Daca ai doar un produs sau serviciu,  ca sa accesezi noi segmente de consumatori ai nevoie de  un brand nou, construit corect.  New Elite a pus la punct servicii de branding simple si eficiente care permit oricarui antreprenor sa creeze un brand nou pornind de la o analiza a mediului de afaceri si a brandurilor concurente.

Depaseste provocarile pietei!

Uneori brandul pe care il ai nu mai performeaza in vanzari sau te-ai dezvoltat prea rapid si brandul contine prea multe game si produse, pentru prea multe categorii de clienti,  astfel devine prea greu de inteles si cumparat.Dar daca exista servicii branding atunci avem si servicii de repozitionare si rebranding care asigura succesul.

Evolueaza constant!

Daca brandul tau are succes atunci il poti urca la nivelul urmator. Noi te putem ajuta sa comunici mai bine printr-o strategie de comunicare multichannel care acceseaza eficient consumatorii si nu iti consuma inutil resursele. Adaugam servicii branding digitale si publicitate in masss media astfel incat sa ajungi imediat la consumatori.