Afis inel Temper
creat de Andrei Pojoni

TEMPER – un Brand pentru un Artist – Diana Vasile

 

 

TEMPER se adreseaza oamenilor care vad in frumos o entitate asimetrica si care apreciaza regulile jocului pentru a le putea a schimba uneori dupa bunul lor plac. Bijuteriile create sub brandul TEMPER comunica triumful omului asupra propriilor ganduri, accepta sensibilitatea si stimuleaza puterea, incurajeaza temperamentul pentru a se exprima deschis.

TEMPER este un brand creat pentru oamenii care nu vor sa puna etichete si sunt cu greu etichetati de cei din jur. Bijuteriile TEMPER se potrivesc oamenilor carora li se reproseaza ca sunt complicati, dar isi regasesc echilibrul si propria acceptare in faptul ca pot fi sensibili si puternici, cu o simplitate complicata, unici, exact ca muchiile si unghiurile specfice TEMPER, care nu urmaresc cu tot dinadinsul sa fie frumoase, dar reusesc sa fie uimitoare si dincolo de orice explicatie simplista a unei acceptiuni comune.

Bijuteriile sunt creatie unicat, TEMPER este un brand al creatiei artistice si al exprimarii puternice a eului personal, usor recognoscibil prin semnatura personala si prin formele greu de descris prin cuvinte dar iremediabil de frumoase.

Concept si design de ambalaj cutie de bijuterii. Materiale folosite: piele naturala. Identitate vizuala : design de logo si carte de vizita model atipic, carton negru.

Temper design ambalaj cutie bijuterii
creat de Andrei Pojoni
Inel Temper
Inel temper model gris
Inel Temper model dublu
Related Projects