Rebranding

Sep mobile

AUDIT VIZUAL|REDEFINIRE IDENTITATE BRAND |DESIGN LOGO|SLOGAN|STATIONERY|WEB-DESIGN

O noua identitate vizuala

Logo vechi

sigla-seo-inainte

Logo creat de New Elite

placeit1

Rebranding Sep mobile

Va iubiţi telefonul? Simţiţi ca nu puteţi fără el? Aflaţi că există cineva care priveşte această afacere ca pe ceva personal.

Brandul SEP mobile aflat in elita importatorilor şi distribuitorilor de accesorii si piese GSM, a fost revitalizat prin consolidarea valorilor şi a misiunii sale împreuna cu un refresh de imagine şi un nou slogan.

Noul slogan al SEP : “Make it personal!” exprimă de fapt misiunea brandului şi anume de a oferi consumatorilor satisfacţia comunicarii si personalizarea maximă a soluţiilor de telefonie mobilă.

Timp de aproape 10 ani  SEP mobile s-a ocupat exclusiv cu importul direct şi comercializarea  de accesorii si piese GSM iar atributele de brand sprijina imaginea si identitatea sa fiind vorba de :Inovatie, orientare catre client, excelenta.

Interesat de rebranding?

Design carti de vizita

Cartile de vizita sunt create pe carton negru, lacuit selectiv pentru a pastra identitea vizuala a firmei si a transmite atributele brandului.

carte-de-vizita-sep-mobile

Design antet

Antetul a fost realizat pentru comunicarea online, folosind logo nou creat si un element de grafica suplimentar pentru a pastra identitea vizuala a brandului.

antet-sep-jpg

Webdesign

Intrucat magazinul online SEP functioneaza pe o platforma deja existenta iar baza de date este foarte mare, a fost redesenata interfata cu utilizatorii analizand mai multe modele de magazine online din domeniu si aplicand principii UI.

webdesign-sep-mobile
Related Projects