Rebranding

Sep mobile

AUDIT VIZUAL|REDEFINIRE IDENTITATE BRAND |DESIGN LOGO|SLOGAN|STATIONERY|WEB-DESIGN

Rebranding Sep mobile- Singura constanta e schimbarea !

Va iubiţi telefonul? Simţiţi ca nu puteţi fără el? Aflaţi că există cineva care priveşte această afacere ca pe ceva personal.

Brandul SEP mobile aflat in elita importatorilor şi distribuitorilor de accesorii si piese GSM, a fost revitalizat prin consolidarea valorilor şi a misiunii sale împreuna cu un refresh de imagine şi un nou slogan.

Noul slogan al SEP : “Make it personal!” exprimă de fapt misiunea brandului şi anume de a oferi consumatorilor satisfacţia comunicarii si personalizarea maximă a soluţiilor de telefonie mobilă.

Timp de aproape 10 ani  SEP mobile s-a ocupat exclusiv cu importul direct şi comercializarea  de accesorii si piese GSM iar atributele de brand sprijina imaginea si identitatea sa fiind vorba de :Inovatie, orientare catre client, excelenta.

O noua identitate vizuala

Logo vechi

sigla-seo-inainte

Logo creat de New Elite

sigla-sep-mobile-rebranding

Design carti de vizita

Cartile de vizita sunt create pe carton negru, lacuit selectiv pentru a pastra identitea vizuala a firmei si a transmite atributele brandului.

carte-de-vizita-sep-mobile

Antet si folder

Noua identitate vizuală are la baza un logo minimalist care comunică vitalitatea si valorile brandului şi o noua imagine a documentelor prin care brandul noi reiesit din proiectul de rebranding Sep mobile comunică cu partenerii

untitled-design

Web-design – layout magazin online

Pentru magazinul online destinat in primul rand re-selleri-lor designerul a urmarit atat comunicarea de brand cat mai ales un focus pe produse si pe oferta promotionala prin linii de delimitare a zonelor din site si prin contrast de nuante. A reiesit un layout responsive si extrem de prietenos cu mediile mobile.

webdesign-sep-mobile
Related Projects