Agentie de publicitate online

New Elite ca agentie de publicitate online spune povestea brandului tau catre cumparatorul online si il ajuta sa vada motive reale de achizitie. Alegem un media plan eficient pentru ca brandul dvs sa castige atat notorietate cat si performante in vanzari.

Am dezvoltat proiecte de publicitate online pentru:

proiect UX bellanotte
adwords platinum dent
marketing afiliat otp bank
social media manageemnt 10plus.org
social media management apicola.ro
seo si ppc ankora.ro

Servicii de publicitate online

Strategie marketing online

Ca agentie de publicitate online, orice demers incepe cu strategia de marketing online in functie de obiectivele pe care ni le trasati sau pe care le fixam impreuna, in functie de resursele informationale  si in functie de bugetul clientului.

Media buying

Segmentam publicul tinta si facem media buying actionand ca agentie de publicitate online pentru a obtine discounturi pentru clienti nostri. Analizam diverse websiteuri atat pentru lead generation cat si pentru obiective de imagine sau comunicare.

Lead generation

Campaniile de lead generation construiesc comunitati interesate de brandul vostru sau de produsele pe care le vindeti prin e- commerce si au la baza campanii cu obiective de lead si conversie pornind de la landing page.

Content marketing

Pentru ca spunem povestea brandului vostru trebuie sa cream strategia de content marketing. Din ce in ce mai multi manageri de marketing apeleaza la aceasta strategie, pentru cumparatorii care au nevoie de informatii, referinte si cercetare.

Campanii Google, PPC

O dimineata buna se cunoaste dupa campania de Google adwords, fie ea de search sau de display. Noi ca agentie de publicitate online lucrăm cu  managerii de marketing pentru a obtine rezultate concrete din toate campaniile de Google Adwords.

Social media management

Retelele sociale sunt unelte minunate prin care atingem  obiective specifice: brand awareness, trafic pe site, construirea unor comunitati, retentie de clienti, si alte obiective care tin de reputatia fiecarei afaceri.