Special Green Label- Israel.

DESIGN DE AMBALAJ PE PLASTIC|DESIGN DE ETICHETE

Design de ambalaj pe plastic 10, 12 si 40 de role.

design-ambalaj-plastic-12-role

Pentru toate proiectele de design de ambalaj pe plastic NEW ELITE a lucrat in stransa colaborare atat cu clientul cat si cu furnizorul de ambalaje astfel incat intregul ambalaj sa potenteze prezenta produsului la raft. Fiind vorba de un produs si un brand cu totul noi, proiectul de design de ambalaj pe plastic a fost pornit de la zero : de la a construi matrita dimensionala pentru produse cu atat mai mult cu cat piata din Israel este obisnuita cu dimensiuni altfel decat cea din Romania: ambalaje de 8 produse ( 4 suprapuse pe  4) sau de 40 role pentru HORECA.

Avand doua game de hartie igienica brandul Special Green label are create doua machete de design de ambalaj de hartie si plastic. Pentru gama de celuloza  aqua softness- NEW ELITE  a creat un design de ambalaj de plastic cu contrast de culoare viu pornind de la imaginea simbolica a unei flori in apa, care pluteste delicat, astfel incat sa transmita consumatorului increderea in calitatile produslui.

Interesat de un proiect de design de ambalaj?

design-pack-recicled-hartie-igienica
design-pack-celuloza

Cat de adaptabili sa fim ? Iata ce inseamna cu adevarat sa faci design de ambalaj

Pentru piata din Israel a fost creat un ambalaj pentru 40 role, obisnuit in vanzarile pentru HORECA, birouri , dar si pentru unele gospodarii numeroase. Pachetul nu s-a putut realizat in Romania datorita dimensiunilor foarte mari, masina de flexografie avand limite de print, astfel incat proiectul de design de ambalaj pe plastic a fost realizat doar pentru Israel. Matrita a fost proiectata de la zero, iar dimensiunile corelate cu producatorul de ambalaje. Designul de ambalaj pe plastic este minimalist, creat cu focus pe logo si pe avantajul central al produsului : “Economy Pack”.

pac-40-rolls-f-4

Design de etichete pentru produse de uz casnic

Design de ambalaj pe hartie -etichete pentru produse de hartie reciclata si celuloza de uz cansic a inclus doua tipuri de design modern axat pe avantajul central al produsului.

Design de ambalaj pe hartie -etichete pentru saci menajeri de uz cansic a inclus culori foarte vii pentru a se diferentia la raft.

Interesat de un proiect de design de ambalaj?

Related Projects