Un bun concept de retail va conecteaza cu clientul si creste semnificativ vanzarile.

Branding & concept magazin.

Brand : Green Future

Locatie : Auchan Militari

Suprafata: 96 mp

Concept show room realizat de arhitect Andrei Pojoni- NEW ELITE.

Arhitectura de brand : 4 game de produse.

Servicii:  audit spatiu, analiza strategie de brand,  releve, analiza fluxuri de trafic, arhitectura de retail, concept  retail, proiectare fluxuri trafic optimizate, proiect 3D, proiect de mobilier, urmarire de santier.

Detalii proiectare magazin, amenajare magazin GREEN FUTURE

Producatorul roman are 4 game de produse si a dorit patru zone  in show room in care sa se regaseasca fiecare din game, o zona de receptie si o zona de tip rastel de saltele pentru alte produse ne-afiliate gamelor. Materiale folosite pentru amenajare magazin: PAL, MDF, Stiplex negru.

Prin acest concept de retail si amenajare de magazin, arhitectul a folosit spatiul  care inainte a apartinut unui magazin de haine, astfel incat sa puna in valoare produsele folosind o arhitectura de retail special gandita pentru show room.  Rezultatul a permis un circuit  intern in magazin astfel incat  clientii sa fie atrasi de toate zonele magazinului si sa petreaca un timp mai indelungat decat media.

Vederea de ansamblu asupra magazinului demonstreaza buna impartire a spatiului, clientul a dorit in spate simularea unei camere de hotel pentru a avea intalniri cu clienti din zona B2B  in cadrul show-room-ului.

Concept avangardist de prezentare a saltelelor sub forma de rastel realizat pe o sine prevazute cu rotile astfel incat vanzatoarea le poate extrage foarte usor , iar clientul le poate vedea pe ambele fete.  Castigul clientului este ca, in afara de saltelele de gama asezate pe cele cinci paturi, poate vedea si alte produse decat cele expuse maximizand sansele de vanzare pentru Green-Future printr-un  concept de retail si amenajare de magazin inovatoare create de arhitectul Andrei Pojoni

Semnalistica exterioara magazin: colantare stalpi exteriori in culorile brandului., caseta luminoasa 3D, inscriptionare adresa website .

 O buna amenajare de magazin si un bun concept de retail tine cont de lucrurile care raman vizual clientului atunci cand finalizeaza vanzarea.

Amenajare magazin, concept retail, creare showroom! Va sprijinim ideile si proiectele!