Cum am transformat o cafenea intr-un brand.

Design de logo

Sigla Agora manual brand

Design carti de vizita si plicuri corespondenta

Agora mockup carte de vizita si plic

Design antet si menu cafenea

AGORA – Naming si identitate vizuala

Servicii proiect branding.

  • Audit branduri concurente.
  • Naming,
  • Identitate vizuala.

Proiectul a pornit de la o analiza a concurentei de pe plan local din dorinta de a crea diferentiatori. Acestia sunt construiti pe baza promisiunii de brand: o cafenea cu evenimente de dezvoltare personala in care autenticul si comunicarea sunt pe primul plan. In acest sens trebuia sa gasim un nume care sa reflecte atributele brandului pe care le-am extras impreuna cu clientul.

Ce este Agora?

Un brand care te ajuta sa te intelegi mai bine si sa te dezvolti personal.
Un brand care promoveaza valorile naturale.
Un brand care promoveaza valorile autentice de familie.

Procesul de naming a inclus mai multe propuneri bazate pe criteriul relevantei si care sa poate fi usor retinut de clienti iar denumirea gasita este “Agora”.

Agora este un spatiu de comunicare si deschidere unde fiecare se exprima si se poate dezvolta personal. Primul spatiu cunoscut care aduce valori autentice  si unde s-au exprimat toti filozofii si oamenii de valoare din toate timpurile. Este o denumire care exprima identitatea vizuala creata anterior de client  pentru ca agora exista inca din antichitate.

Agora- un spatiu al dezvoltarii personale

O destinatie unde va puteti trata de “fricile” cotidiene prin terapia culorii , a mimicii , prin dezbateri interesante, avand alaturi surprinzator de aproape invitati de specialitate din cele mai vaste domenii : profesori, psihologi, scriitori, artisti, nume care cu greu ne putem gandi ca au timp sa coboare cu fruntea intre “plebea marilor orase”.

  • Pentru noul brand pe care l-am creat a fost salvator sa apelam la  profesionisti. NEW ELITE a inteles ce ne doream si au creat AGORA- o cafenea cu evenimente de dezvoltare personala cu  o identitate vizuala de care suntem multumiti.   Julide Petrescu Proprietar AGORA

Related Projects