Despre agentia de branding New Elite

Suntem o agentie de branding care propune diferentiere strategica brandurilor si astfel le propulseaza in vanzari pe baza unor avantaje real construite. Noi ne vom pastra standardul de elita al serviciilor indiferent de schimbarile pietei de consultanta. Ne respectam clientii si propunem relatii bazate pe caracter si colaborare. NEW ELITE – Makes you different !

Click full screen!

Viziunea si valorile NEW ELITE

Construim avantaje competitive.

Viziunea noastra este de a crea diferentiere strategica pentru clientii nostri intrucat este singura cale prin care pot atinge rezultate financiare superioare. Suntem capabili sa facem lucruri minunate pentru brandurile cu care lucram si va invitam alaturi de noi in aceasta frumoasa calatorie.

Branding de elita.

Noi cei de la agentia de branding NEW ELITE  oferim doar servicii  de elita si evolutie in orice interactiune cu clientii. De peste zece ani am reusit sa facem acest lucru, in ciuda crizei si a scaderii deontologiei profesionale a pietei de consultanta.

Relatii bazate pe valoare.

Sunt multi oameni inteligenti dar foarte putini cu caracter. Din fericire, caracterul de valoare  este o insusire absolut valabila pentru colaboratorii si membrii echipei NEW ELITE. Construim relatii de valoare cu clientii nostri.

Scurt istoric

  • 2002- Am creat brandul New Elite din dorinta de independenta si calitate a serviciilor.
  • 2002-2012- Ne-am implicat in proiecte de consultanta strategica si dezvoltare organizationala pentru companii din Romania.
  • 2013- Am trecut printr-un rebranding orientand brandul spre servicii de creatie si design, si pastrand consultanta cu specific de marketing.
  • 2013- 2016-Perioada marilor proiecte de rebranding pentru multi din clientii nostri care doreau o mai buna adaptare la piata.
  • 2016- Fiti parte din calatoria noastra !

Echipa New Elite

Ema Grigore

Managing Director

Andrei Pojoni

Arhitectura& Design

Eduard Popescu

Consultant marketing

Roxana Anghel

Social media specialist